Značka Kores získala ocenění Superbrands Award 2017

Komise Brand Council programu Czech Superbrands udělila cenu Czech Superbrands Award 2017 značce Kores. Společnost Kores Europe získala toto ocenění již v letech 2014 a 2016. Značka Kores se tak už potřetí zařadila do skupiny elitních značek, které mohou sloužit jako příklad úspěšného rozvíjení a dynamického vylepšování brand image. Cena Superbrands Award, která v daném regionu oceňuje značky na základě preference zákazníků a hodnocení odborné poroty, je pro společnost Kores Europe důkazem pozitivní zpětné vazby a silného povědomí o značce Kores.

“Ocenění Superbrands si velmi vážíme,” říká Ing. Jana Hubálková, Sales and Marketing Director. “Tato cena je pro nás a naše obchodní partnery důležitým stvrzením kvality Kores produktů a povzbuzením pro naši další práci.”

Mezinárodní program Superbrands je nejuznávanější nezávislou autoritou v oblasti hodnocení a oceňování obchodních značek. Titul Superbrands je znakem speciálního postavení a uznáním vynikajícího postavení značky na lokálním trhu. Pečeť Superbrands získají značky s vynikající pověstí – zákazníci si s nimi spojují významné hodnoty a mají k nim osobní vztah.Jednotlivé značky jsou pro udělení tohoto ocenění nominovány na základě obchodních výsledků, firmy tedy nemohou o nominaci žádat. O udělení Superbrands Award rozhoduje expertní skupina Brand Council na základě spotřebitelského průzkumu, prováděného renomovanou agenturou GfK. Brand Council je tvořen předními a uznávanými experty v oboru marketingu a komunikace, kteří mají s prací se značkami dlouholeté zkušenosti.

Více informací o programu Superbrands:www.czechsuperbrands.com

Stay connected!